Red Capes söker ekonomiansvarig!

Vi letar efter dig

Tjänsten passar dig som söker nästa utmaning med ekonomiskt arbete i framkant. Du ser positivt på samarbeten kollegor emellan och gillar att ta egna initiativ samt kan agera självgående. Passion och driv är nyckelord i din personlighet. Som person är du passionerad kring digitalisering, utåtriktad, administrativ och stresstålig. Vidare ser vi dig som en person som gillar att ha många bollar i luften och strävar efter utveckling.

pageArtboard 3Linkedin banner test

Om jobbet

Red Capes söker en driven ekonom för att leda det dagliga arbetet inom projektekonomi med placering i Jönköping. Du kommer successivt växa in i och forma rollen.

Arbetsuppgifter

Red Capes är digitala utvecklare som utvecklar människor och affärer vi arbetar kundorienterat och fokuserar på engagemang och kommunikation. Som ekonomiansvarig kommer du att operativt vägleda och strukturera arbetet inom projektekonomi. Du kommer att arbeta processtyrt och vara en naturlig del av förbättringsarbetet i processen, Order to Cash. Dina uppgifter kommer utgöra navet i företagets affärsredovisning och strategiska arbete och förutom arbetsledning kommer du att ha daglig kontakt med verksamheten och andra projektledare.

Arbetsuppgifter

  • Leda arbete inom ekonomi, löpande bokföring
  • Redovisa, fakturera och följa upp affärer
  • Underhålla och kvalitetssäkra projekt.
  • Fungera som controller och agera beslutsstöd för VD och ledningsgrupp

Dina erfarenheter

Meriterande om

Mer info

Om oss

Red Capes är ett ungt företag som drivs av en passion för utveckling av både individen samt våra kunders verksamheter.

I maj 2016 började Daniel Fransén & Linus Rudbeck diskutera de höga priserna som IT-bolagen tar för vanliga, relativt enkla webbsidor och tjänster och därmed föddes Webbhjältarna. Webbhjältarna erbjuder billigare webbsidor för mindre företag enligt ett ta-det-du-vill-ha-tänk och alltid fasta priser. Efter kunderna blivit nöjda med det låga priset och en snygg webbsida efterfrågade de mer omfattande tjänster inom mjukvaruutveckling, såsom beställningssystem direkt via webben. Eftersom kunskapen inom mjukvaruutveckling redan fanns skapades bolaget under namnet Red Capes för att erbjuda utveckling av webbsidor, appar och backend-system åt mindre och mellanstora företag. Webbhjältarna blev ett eget projekt för att fortsätta erbjuda billiga webbsidor åt privatpersoner och företag men även för att hjälpa studenter med ett flexibelt extrajobb under studietiden.