Vi är Red Capes

Red Capes Logga

Red Capes är en komplett digital byrå med bas i Jönköping. Vi tycker inte att det ska vara krångligt att ta sig in i den digitala världen. Sedan 2017 har våra fantastiska medarbetare hjälpt över 150 företag i hela Sverige med nya hemsidor, digital marknadsföring, webbanalys, eller att skapa innehåll som film, fotografi och text.

Utveckla, utbilda & utmana

Vår mission och dröm är att hela tiden utveckla, utbilda och utmana. Det finns alltid något att förbättra, fler saker att lära sig, och steg att ta utanför sin komfortzon. Vi gör detta med glädje, ambition och, viktigast av allt, med en riktig stor passion. Allt för att skapa en effekt som gör att alla går hem med ett leende på läpparna.

Våra Medarbetare

När vi började var vi endast 3 - och på under 3 år har vi blivit 9. En arbetare på Red Capes ska vara ambitiös, kommunikativ och alltid sträva efter att bli bättre. Våra medarbetare är medvetna om att man aldrig är färdiglärd, och att det alltid går att fråga varandra.Hojta till om du älskar kommunikation, kodning, eller att helt enkelt skapa resultat! Vi vill alltid träffa fler glada personer.

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.